Gari je jemná krupička z fermentované dužiny manioku, klíčová surovina v západoafrické kuchyni. Tato bezlepková mouka se vyznačuje vysokým obsahem škrobu a nízkým obsahem...
Objevte autentickou chuť západní Afriky s nététou neboli soumbala v prášku, tradičním kořením z fermentovaných semen stromu Parkia biglobosa (néré). Toto 100% přírodní koření...
Červený palmový olej je tajnou ingrediencí, která dodá vašim pokrmům autentickou africkou chuť. Získaný z dužiny plodů palmy olejné, tento nerafinovaný olej se pyšní...
Attiéké je tradiční západoafrický kuskus vyrobený z manioku. Tento bezlepkový produkt je vytvořen procesem vaření kvašené maniokové krupičky v páře, která je následně sušena na...
Fonio je starodávná africká obilovina. Je oceňována pro své chuťové a dietetické vlastnosti a vzhledem k nízkému glykemickému indexu je doporučována diabetikům. Je velmi lehce...