
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Zavolejte nám
+420 775 791 057
Djansang (Akpi) – jádra stejnojmenné africké rostliny s jemně oříškovou chutí a přírodním zahušťujícím účinkem. Patří mezi tradiční ingredience, které nesmí chybět v omáčkách, polévkách a oblíbených ghanských či kamerunských receptech.
Skladem
16 ks
Někdy stačí jen malá ingredience, aby se z obyčejného jídla stalo něco výjimečného. Djansang (Akpi), drobná jádra stromu Ricinodendron heudelotii, mají právě tuhle kouzelnou vlastnost.
Jejich chuť je jemně oříšková a olejnatá, s lehce dřevitým tónem. Když je přidáte do omáčky nebo polévky, postarají se o krémovou konzistenci a zároveň podpoří chutě ostatních surovin. Právě proto si toto africké přírodní ochucovadlo získalo srdce kuchařů v Ghaně, Kamerunu i Nigérii.
Způsob použití: můžete je přidat celá nebo nadrcená přímo do teplé omáčky, kde krásně zjemní chuť a dodají pokrmu krémovou konzistenci.