Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
Zavřít

Kategorie

Djansang (Akpi) – africké koření do omáček

Djansang (Akpi) – jádra stejnojmenné africké rostliny s jemně oříškovou chutí a přírodním zahušťujícím účinkem. Patří mezi tradiční ingredience, které nesmí chybět v omáčkách, polévkách a oblíbených ghanských či kamerunských receptech.

Více informací

Skladem

16 ks

  • 15 g
  • 30 g

39,00 Kč s DPH

více informací:

Popisy

Někdy stačí jen malá ingredience, aby se z obyčejného jídla stalo něco výjimečného. Djansang (Akpi), drobná jádra stromu Ricinodendron heudelotii, mají právě tuhle kouzelnou vlastnost.

Jejich chuť je jemně oříšková a olejnatá, s lehce dřevitým tónem. Když je přidáte do omáčky nebo polévky, postarají se o krémovou konzistenci a zároveň podpoří chutě ostatních surovin. Právě proto si toto africké přírodní ochucovadlo získalo srdce kuchařů v Ghaně, Kamerunu i Nigérii.

Způsob použití: můžete je přidat celá nebo nadrcená přímo do teplé omáčky, kde krásně zjemní chuť a dodají pokrmu krémovou konzistenci.

Parametry

22 další produkty ve stejné kategorii

Naši výrobci