Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Zavolejte nám
+420 775 791 057
Pepř Timiz - Piper capense - africký dlouhý peř pepř je africký pepř s komplexní a jemně kouřovou chutí, kde se prolínají dřevité tóny, jemná mentolová svěžest a nádech tabáku či grilovaných bylinek. Skvěle ladí s masem, drůbeží, zvěřinou, zeleninou i sýrem, přinášející do každého jídla příběh a autenticitu Afriky.
Colombo je voňavá směs koření z Karibiku s jemně pikantní, zemitou chutí. Ideální na kuře, ryby, zeleninu i rýži – méně ostrá než indické kari.
Djansang (Akpi) – jádra stejnojmenné africké rostliny s jemně oříškovou chutí a přírodním zahušťujícím účinkem. Patří mezi tradiční ingredience, které nesmí chybět v omáčkách, polévkách a oblíbených ghanských či kamerunských receptech.
Korerima – etiopský kardamom je voňavý poklad africké kuchyně. Jemně nasládlá a kořenitá chuť povýší vaše ryby, mořské plody, marinády i dezerty na úplně novou úroveň.
První pepř, který je chráněn zeměpisným označením Africké organizace duševního vlastnictví a je jedním z nejlepších druhů pepře na světě. Vyznačuje se specificky divokým a dřevitým aromatem, způsobeno vulkanickou půdou stejnojmenného kamerunského údolí, kde se tento pepř pěstuje. Jeho pikantně hřejivá a mírně nakyslá přichuť překvapivě ladí s omáčkami a...
Essesse jsou lusky západoafrické rostliny, obecně známé jako „čtyři strany“, a to proto, že lusky mají na stranách čtyři silné rýhy, jako by krvácely. Lusky se vyznačují jemnou a opojnou vůní, která je v této směsi zvýrazněna hřebíčkem. Směs essesse a hřebíčku je v západoafrické kuchyni velmi ceněná. Okoření různé druhy omáček a marinád, decentně doplní...
Omáčka z dužniny palmových plodů je nepostradatelnou ingrediencí používanou v západoafrické kuchyni. Tato složka s vysokým obsahem vlákniny dodává vašim africkým omáčkám zvláštní chuť a vůni. S touto palmovou omáčkou zažijete exotický výlet do Afriky, plný barev a chuti přímo u vás doma!
Kořenící přípravek Curry selection na karibskou specialitu ! Díky vybranému složení je tato směs jedním z nejpálivějších druhů kari. Výborně okoření pokrmy s orientální a karibskou přichutí. Výrobek může obsahovat stopy sezamu, skořice, celeru či lepku. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah denního světla.
Objevte autentickou chuť západní Afriky s Nététou neboli soumbala v prášku, tradičním kořením z fermentovaných semen stromu Parkia biglobosa. Toto 100% přírodní koření dodává pokrmům výraznou a komplexní chuť, ideální pro polévky, omáčky a masové či rybí speciality. Bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerály, zároveň podporuje zdraví střev díky přírodním...
Nepražené Boby kakaovníku odrůdy Criollo z kamerunských plantáží patří ve světových produkcích kakaa k nejvzácnějším. Odrůda Criollo se vyznačuje svou vysokou kvalitou, bohatou chutí a širokou škálou vůní a příchutí. Nepražené boby chutnají silně dřevitě, nakysle a nahořkle. Propůjčí jedinečnou chuť a vůni téměř každému jídlu (omáčky, sýry, ovocné...
Vyrobeno z vybraných 10 speciálních koření a bylin v tom nejlepším poměru. Směs Mbongo přináší Vašim chuťovým pohárkům skutečné gurmánské dobrodružství africké kuchyně. Má silné a pikantní aroma, které Vás příjemně překvapí. Máte-li rádi tmavohnědé omáčky, pak ji určitě oceníte. Směs Mbongo je koření, které rozhodně musíte stojí za ochutnání.
Pikantní etiopský kořenící přípravek Krále etiopských koření, berbere, lze použit téměř v každém pokrmu, který chcete mít pikantní. Je základní surovinou omáčky „doro wat“, která se podává s proslulými etiopskými placky „injera“. Perfektně ovšem okoření i jiné druhy omáček, guláš, červené, drůbeží a rybí maso, čerstvé sýry a smetanu. Složení: kardamom,...